Τελετή Ονομασίας Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών 2015/Δ’ ΕΣΣΟ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) στο Ηράκλειο Κρήτης, η τελετή ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) της 2015/Δ΄ ΕΣΣΟ.

Συνολικά ονομάστηκαν 79 ΔΕΑ Πεζικού, Ειδικών Δυνάμεων και Οικονομικού, οι οποίοι θα στελεχώσουν Μονάδες και Υπηρεσίες του Στρατού Ξηράς, καθώς και 90 Ελληνοκύπριοι Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί, οι οποίοι θα στελεχώσουν Μονάδες και Υπηρεσίες της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του  ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης.Τελετή Ονομασίας Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών 2015/Δ’ ΕΣΣΟΤελετή Ονομασίας Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών 2015/Δ’ ΕΣΣΟΤελετή Ονομασίας Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών 2015/Δ’ ΕΣΣΟ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: