Παράδοση – παραλαβή καθηκόντων του Διοικητή της 114 ΠΜ (φωτογραφίες)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 114 Πτέρυγας Μάχης, από τον Ταξίαρχο (Ι) Συμεών – Χαράλαμπο Ψιμούλη στο Σμήναρχο (Ι) Θωμά Χατζηαθανασίου.

Φωτογραφία από την τελετή παράδοσης – παραλαβής διοίκησης της 114 Πτέρυγας Μάχης, στο κέντρο ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, αριστερα ο παραδίδων Διοικητής Ταξίαρχος (Ι) Συμεών – Χαράλαμπος Ψιμούλης και δεξιά ο παραλαμβάνων Σμήναρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίος. (Πηγή: ΓΕΑ)

Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών και θρησκευτικών Αρχών, Αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ένοπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς επίσης Απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας.

Φωτογραφία απο την τελετή παράδοσης-παραλαβής διοικήσεως της 114 ΠΜ. (Πηγή: ΓΕΑ)
Φωτογραφία από την τελετή παράδοσης-παραλαβής διοικήσεως της 114 ΠΜ. (Πηγή: ΓΕΑ)
Φωτογραφία απο τη τελετή παράδοσης-παραλαβής διοικησεως της 114 ΠΜ. (Πηγή: ΓΕΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.