Παράδοση – Παραλαβή Καθηκόντων του Διοικητή της 111 ΠΜ

Φωτογραφία από την τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 111 ΠΜ. (Πηγή: ΓΕΑ)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην 111 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 111 ΠΜ, από τον Ταξίαρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά στον Σμήναρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα.

Ο παραδίδων Διοικητή της 111 ΠΜ Ταξίαρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς. (Πηγή: ΓΕΑ)

Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών και θρησκευτικών αρχών, διατελέσαντες Διοικητές της 111 ΠΜ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ προηγήθηκε κατάθεση στεφάνου από τον αποχωρούντα Διοικητή στο Μνημείο Πεσόντων της Μονάδος.

Ο παραλαμβάνων Διοικητής της 111 ΠΜ Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας. (Πηγή: ΓΕΑ)
Αριστερά ο παραλαμβάνων Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας και δεξιά ο παραδίδων Διοικητής της 111 ΠΜ Ταξίαρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς. (Πηγή:ΓΕΑ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.