Στο πλαίσιο των δράσεων για την παρουσίαση και ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων ιδεών, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού από τον Διοικητή της Σχολής Τεθωρακισμένων, Συνταγματάρχη (ΤΘ) Ανδρέα Σίμο, η παρουσίαση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που ακολουθείται στη Σχολή Τεθωρακισμένων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Σχολή Τεθωρακισμένων έχει αξιοποιήσει στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που προσφέρονται στους τομείς της πληροφορικής και των επικοινωνιών για να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει την παρεχόμενη εκπαίδευση.

Eκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από την εκπαιδευτική διαδικασία είναι απολύτως ικανοποιητικά και ενημερώθηκαν επί αυτών οι Διοικήσεις όλων των Σχολών Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενθαρρύνει την καινοτομία και τις σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του Στρατού Ξηράς. Ιδιαίτερα στο πεδίο της εκπαίδευσης του προσωπικού του, οι νέες αντιλήψεις αποτελούν βασικό πυλώνα της δυναμικής που θα επιτρέψει τη μετεξέλιξη του Στρατού μας, ώστε να δύναται να ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις.

Eκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού ΞηράςEκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού ΞηράςEκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού ΞηράςEκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: