Παρουσίαση καινοτόμου εκπαιδευτικής διαδικασίας από τη Σχολή Τεθωρακισμένων (φωτ)

HELLAS_ΣΤΘ

[dropcap size=small]Σ[/dropcap]το πλαίσιο των δράσεων για την παρουσίαση και ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων ιδεών, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού από τον Διοικητή της Σχολής Τεθωρακισμένων, Συνταγματάρχη (ΤΘ) Ανδρέα Σίμο, η παρουσίαση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που ακολουθείται στη Σχολή Τεθωρακισμένων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Σχολή Τεθωρακισμένων έχει αξιοποιήσει στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που προσφέρονται στους τομείς της πληροφορικής και των επικοινωνιών για να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει την παρεχόμενη εκπαίδευση.

Eκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από την εκπαιδευτική διαδικασία είναι απολύτως ικανοποιητικά και ενημερώθηκαν επί αυτών οι Διοικήσεις όλων των Σχολών Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενθαρρύνει την καινοτομία και τις σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του Στρατού Ξηράς. Ιδιαίτερα στο πεδίο της εκπαίδευσης του προσωπικού του, οι νέες αντιλήψεις αποτελούν βασικό πυλώνα της δυναμικής που θα επιτρέψει τη μετεξέλιξη του Στρατού μας, ώστε να δύναται να ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις.

Eκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού ΞηράςEκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού ΞηράςEκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού ΞηράςEκπαίδευση στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.