Ιωάννης Παστρικάκης. Ναυτικό μουσείο Χανίων. (aipos.wikispaces.com)

Ιωάννης Παστρικάκης. Ναυτικό μουσείο Χανίων. (aipos.wikispaces.com)

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοινώθηκε ότι στις 10 και 11 Μαΐου 2014 πρόκειται να διεξαχθεί στο Φαληρικό όρμο αγώνας ιστιοδρομιών με την επωνυμία ¨Παστρικάκεια 2014¨.

Πρόγραμμα αγώνων ως ακολούθως:

– Σάββατο 10 Μαΐου 2014 11:00- 18.00

– Κυριακή 11 Μαΐου 2014 10:00- 16:00

Η τελετή απονομής επάθλων των Ιστιοπλοϊκών αγώνων ¨Παστρικάκεια 2014¨ θα γίνει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00.

Ο εν λόγω αγώνας διοργανώνεται ετησίως από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων με την συνδρομή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς (ΙΟΠ) και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ).

Η ονομασία των αγώνων είναι σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Ν. Δόκιμου Ι. Παστρικάκη, ο οποίος στις 17 Νοεμβρίου 1912, έπεσε ηρωικά κατά την απελευθέρωση της Χίου.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: