Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στο Επιτηρητικό Φυλάκιο Διποταμιάς. (ΓΕΣ)

Από τη Μεγάλη Τρίτη έως τη Μεγάλη Πέμπτη, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, επισκέφθηκε Σχηματισμούς και Φυλάκια στις Περιοχές Ευθύνης των Γ΄ – Δ΄ Σωμάτων Στρατού και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό ενόψει της Εορτής του Πάσχα.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε:

– Τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016, την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία στην Κοζάνη και το Φυλάκιο Διποταμιάς.
– Τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016, την XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στο Διδυμότειχο, το δημοτικό σχολείο του Μεγάλου Δερείου, την 50 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στο Σουφλί, την XΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία στην Αλεξανδρούπολη και την 88 Στρατιωτική Διοίκηση στη Λήμνο.
– Τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016, τα Στρατηγεία της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) και ΑΣΔΕΝ στην Αθήνα.

Περιοδεία Α/ΓΕΣ σε Σχηματισμούς και Φυλάκια για Ανταλλαγή Ευχών

Περιοδεία Α/ΓΕΣ σε Σχηματισμούς και Φυλάκια για Ανταλλαγή Ευχών

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: