Περιοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε μονάδες και στρατιωτικές εργοστασιακές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλία. (ΥΠΕΘΑ)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη, επισκέφθηκε μονάδες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε:

*Την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και το επιτελούμενο έργο και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου.

*Το 307 Τεχνικό Συγκρότημα Υποστήριξης Αεροπορικού Υλικού (307 ΤΣΥΑΥ), στο Στεφανοβίκειο, το οποίο παρέχει τεχνική υποστήριξη στα αεροπορικά μέσα των Μονάδων Αεροπορίας Στρατού της 1ης ΤΑΞΑΣ.

*Τις εγκαταστάσεις του 303 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσεως (303 ΠΕΒ) στη Λάρισα και του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσεως (304 ΠΕΒ) στο Βελεστίνο.

Στη διάρκεια των επισκέψεών του στα στρατιωτικά εργοστάσια, ο κ. Τόσκας συνομίλησε με το προσωπικό και επεσήμανε την ύπαρξη προβλημάτων που σχετίζονται τόσο με την επάρκεια ανταλλακτικών, όσο και με τον αριθμό του προσωπικού που έχει απομειωθεί τα τελευταία χρόνια.Περιοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε μονάδες και στρατιωτικές εργοστασιακές εγκαταστάσεις στη ΘεσσαλίαΠεριοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε μονάδες και στρατιωτικές εργοστασιακές εγκαταστάσεις στη ΘεσσαλίαΠεριοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε μονάδες και στρατιωτικές εργοστασιακές εγκαταστάσεις στη ΘεσσαλίαΠεριοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε μονάδες και στρατιωτικές εργοστασιακές εγκαταστάσεις στη ΘεσσαλίαΠεριοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε μονάδες και στρατιωτικές εργοστασιακές εγκαταστάσεις στη ΘεσσαλίαΠεριοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε μονάδες και στρατιωτικές εργοστασιακές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλία

3 Σχόλια

  1. ΑΧΕΡΩΝ

    Θέλω φωτογραφίες ἀπό την δραστηριότητα των ἐργοστασίων και κάποια συγκεντρωτικά στοιχεία,ἄν γίνεται,ἀλλά δέν θέλω να κάνω ἄλμπουμ με την μουτσούνα του ἑκάστοτε πολιτικάντη.
    Ἡ γρίνια μου βεβαίως ἀφορᾶ την ὑπηρεσία,και ὅχι τον παρόντα ἱστοχώρο.
    Φαίνεται πάντως ξεκάθαρα ὅτι στο Ἑλλαδιστάν «ὅλα τριγύρω ἀλλάζουνε,και ὅλα τα ἴδια μένουν.»

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: