Περιοδικό ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ τ. 23 ΙΟΥΝΙΟΣ 2015.Όπως πάντα ενημέρωση και ειδήσεις, που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.

Ρίξτε μια ματιά στο τεύχος 23 του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ που κυκλοφορεί από την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015.

Στο 23° τεύχος θα διαβάσετε:

  • Για την συνεκπαίδευση που έγινε στην Κρήτη από την 1η ΜΑΛ, η οποία φιλοξένησε λόχο της Αμερικάνικης 173ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας.
  • Για τα διδάγματα από τα Ιμια.
  • Το αφιέρωμα για τα 50 χρόνια των Αμφίβιων Καταδρομών 1963-2013.
  • Το αφιέρωμα στην Εφεδρεία.
  • Γαλλικές Ειδικές Δυνάμεις – Προβλήματα και προκλήσεις.
  • ΗΝΙΟΧΟΣ 2015 – Αποστολές JTAC

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από το νέο τεύχος του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα:

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Στο τ. 23 του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα. Η εικόνα εκ των έσω, όσον αφορά προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων της Γαλλίας, παρόλο που οι δυνάμεις της βρίσκονται διαρκώς σε επιχειρήσεις ανά την υφήλιο.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ Στο τ. 23 του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ που κυκλοφορεί Τρίτη 9 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα. Μια αναφορά στην ιστορική διαδρομή από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, στον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2015, την άσκηση που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός και στους Διάπλους του Αιγαίου, μία ιδιαίτερη δραστηριότητα με πολλά μηνύματα, που διεξήχθησαν στην διάρκεια της δεκαετίας του 1990 σε Αιγαίο και Κύπρο.
ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Στο τ. 23 του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ που κυκλοφορεί. Διευρυμένη ανάλυση των διδαγμάτων που αφομοίωσε το Τουρκικό Ναυτικό από την κρίση των Ιμίων, όσον αφορά Ειδικές Δυνάμεις, σκάφη ανορθοδόξου πολέμου και συγκεκριμένες επιλογές σε οπλισμό πολεμικών μονάδων. Σύγκριση με το ΠΝ. Παρατηρήσεις επίσης από την εμφάνιση των Τούρκων βατραχανθρώπων, στην διάρκεια της DENIZKURDU 2015.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΦΙΒΙΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ (1963-2013) Στο τ. 23 του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ που κυκλοφορεί σε όλη την χώρα, το Ε’ Μέρος του αφιερώματος. Περιγραφή της εκπαιδεύσεως UDT που διήρχοντο τα μόνιμα στελέχη στις ΗΠΑ, κατά την δεκαετία του 1960
ΗΝΙΟΧΟΣ 2015: ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ JTAC Στο τ. 23 του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα. Το νέο προφίλ της 31 ΜΕΕΔ και η εμπλοκή της σε αποστολές JATC, μαζί με Αμερικανούς συναδέλφους, καθοδηγώντας ελληνικά και ισραηλινά μαχητικά για προσβολές χερσαίων στόχων, στην διάρκεια της διεθνούς ασκήσεως ΗΝΙΟΧΟΣ 2015.
ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1ης ΜΑΛ & 173 ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ Στο τ. 23 του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα. Ρεπορτάζ για την συνεκπαίδευση που έγινε στην Κρήτη από την 1η ΜΑΛ, η οποία φιλοξένησε λόχο της Αμερικανικής 173 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.