Προώθηση της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στην αμυντική έκθεση AUSA 2014 στις ΗΠΑ

AUSA2014
Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο προωθεί την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία στην AUSA 2014. (amcham.gr)

Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (Hellenic-American Chamber of Commerce) οργανώνει το Επίσημο Ελληνικό Περίπτερο στην ετήσια συνάντηση και έκθεση AUSA την 13-15 Οκτωβρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Walter E. Washington στην Washington DC στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ).

Η AUSA είναι μια κορυφαία συνάντηση της αμυντικής βιομηχανίας με 30000 επισκέπτες, ανάμεσα τους ανώτατοι διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, του υπουργείου Άμυνας, του Κογκρέσου και ξένων αξιωματούχων όπως επίσης περισσότερους από 500 εκθέτες που θα καταλαμβάνουν επιφάνεια 27.800 m².

Το ελληνικό περίπτερο, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση και θα καταλαμβάνει περιοχή 150 τετραγωνικών μέτρων. Η παρουσία της Ελλάδας στην AUSA αποτελεί μια δυναμική προσπάθεια στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της προώθησης των ελληνικών αμυντικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο πιστεύει ακράδαντα πως η συμμετοχή σε αυτό το σημαντικό γεγονός θα ενισχύσει την Ελληνική αμυντική βιομηχανία, και θα είναι το σημείο εκκίνησης για τη δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών και τη διερεύνηση δυνατοτήτων για βιομηχανικές συνεργασίες, συμπαραγωγές, κοινοπραξίες όπως επίσης και για την μεταφορά υψηλής τεχνολογίας και επενδυτικών προγραμμάτων.

Στην ανακοίνωση του, το Επιμελητήριο καλεί τις αμυντικές βιομηχανίες να συμμετέχουν, στην AUSA 2014, μαζί με άλλες εξέχουσες ελληνικές αμυντικές εταιρείες που έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

2 Απαντήσεις

  1. ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ο Ρ Γ Α Ν Ω Μ Ε Ν Α! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.