Πρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας – Αρμενίας. (ΓΕΕΦ)

Στο πλαίσιο προγράμματος διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Αρμενίας, 3μελής αντιπροσωπεία της Διοίκησης Αεράμυνας της Αρμενίας επισκέφθηκε από 08 – 11 Δεκεμβρίου 2015 Μονάδες Αεράμυνας της Εθνικής Φρουράς όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και το υλικό των συγκεκριμένων Μονάδων.

Αντίστοιχα διμελής αντιπροσωπεία της Διοίκησης Αεροπορίας της Εθνικής Φρουράς μετέβει από 16 – 18 Δεκεμβρίου στην Αρμενία όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί Μονάδες Ελικοπτέρων.Πρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας - ΑρμενίαςΠρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας - ΑρμενίαςΠρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας - ΑρμενίαςΠρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας - Αρμενίας

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: