Πρόσκληση για κατάταξη από το Διοικητή της ΣΜΥΝ

Σπουδαστές της ΣΜΥΝ εκτελούν πυρά φορητού οπλισμού νν πλω κατά τη διάρκεια του θερινού εκπαιδευτικού πλου 2013. (ΣΜΥΝ)
Σπουδαστές της ΣΜΥΝ εκτελούν πυρά φορητού οπλισμού εν πλω κατά τη διάρκεια του θερινού εκπαιδευτικού πλου 2013. (ΣΜΥΝ)

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) εξέδωσε ανακοίνωση τύπου με την οποία ο Διοικητής της Σχολής, Πλοίαρχος Π. Χατζάκης ΠΝ, προσκαλεί τους επιτυχόντες σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, να παρουσιαστούν για κατάταξη τη Δευτέρα 08 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 07:00 στην έδρα της Σχολής, η οποία βρίσκεται στο Ναυτικό Οχυρό της Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ), στον Σκαραμαγκά Αττικής.

Οι επιτυχόντες, κατά την κατάταξή τους, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην παράγραφο 2 του Παραρτήματος «ΣΤ» της υπ’αριθμ. 17 εγκυκλίου ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ, με ημερομηνία 25-04-2014.

Περαιτέρω πληροφορίες/οδηγίες σχετικά με την κατάταξη έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΣΜΥΝ : http://www.hellenicnavy.gr/smyn/index.php

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.