Οι κρατικές δοκιμές αποδοχής της νέας μονάδας αντιαεροπορικού πυροβολικού των 57 χιλιοστών που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Μπουριβισνίκ για το σύμπλεγμα πυροβολικού “Derivatsia-PVO” έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν εντός του 2018, όπως μετέδωσε η διαδικτυακή πύλη “T-Digest” επικαλούμενη δήλωση του διευθύνοντος σύμβουλου της εταιρείας Ουραλβαγκονζαβόντ (“UVZ”).

“Μέχρι πρόσφατα ήταν ένα διαβαθμισμένο έργο. Το ‘Derivatsia-PVO’ υπήρχε μόνο ως ομοίωμα. Τώρα η έννοια του πυροβόλου αντιαεροπορικού πυροβολικού έχει αποχαρακτηριστεί. Η μοναδική φωτογραφία του έδειχνε το όχημα επί σκάφους ‘BMP-3’ προστατευόμενο με ενεργητική θωράκιση. Είναι μια ανεπάνδρωτη αυτόματη μονάδα μάχης”, δήλωσε. Το όπλο πρέπει να καταστρέφει εναέριους, ελαφρά θωρακισμένου και χερσαίους στόχους, όπως επίσης να σκοτώνει στρατιώτες μέσα σε κτίρια και ελαφριές κατασκευές.

Το όπλο αποτελείται από ένα όχημα μάχης με ένα ταχυβόλο πυροβόλο υψηλής βαλλιστικής και ακριβείας, αυτόματη γέμιση και βλήματα. Το “Derivatsia-PVO” βάλλει τα κανονικά βλήματα των 57 χιλιοστών με το αυτόματο αντιαεροπορικό πυροβόλο “S-60” (διασποράς καταδεικτικά “OR-281U” και διατρητικά “BR-291U”), όπως επίσης και τα νέα πολλαπλού ρόλου καθοδηγούμενα και πυροδοτούμενα εξ’ αποστάσεων βλήματα πυροβολικού. Το σύμπλεγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας/νύχτας και υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Το όχημα λαμβάνει πληροφορίες στοχοποίησης τόσο από το κεντρικό σημείο διοίκησης όσο και ανεξάρτητα. Θα επιλέξει το καλύτερο πυρομαχικό για κάθε συγκεκριμένο στόχο.

RussianDefence.com

Απόδοση/Μετάφραση από το ArmyRecognition.Com” για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: