Ρωσία: Εντός του 2018 αρχίζουν οι δοκιμές του αντιαεροπορικού συστήματος “Derivatsia-PVO”

Οι κρατικές δοκιμές αποδοχής της νέας μονάδας αντιαεροπορικού πυροβολικού των 57 χιλιοστών που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Μπουριβισνίκ για το σύμπλεγμα πυροβολικού “Derivatsia-PVO” έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν εντός του 2018, όπως μετέδωσε η διαδικτυακή πύλη “T-Digest” επικαλούμενη δήλωση του διευθύνοντος σύμβουλου της εταιρείας Ουραλβαγκονζαβόντ (“UVZ”).

“Μέχρι πρόσφατα ήταν ένα διαβαθμισμένο έργο. Το ‘Derivatsia-PVO’ υπήρχε μόνο ως ομοίωμα. Τώρα η έννοια του πυροβόλου αντιαεροπορικού πυροβολικού έχει αποχαρακτηριστεί. Η μοναδική φωτογραφία του έδειχνε το όχημα επί σκάφους ‘BMP-3’ προστατευόμενο με ενεργητική θωράκιση. Είναι μια ανεπάνδρωτη αυτόματη μονάδα μάχης”, δήλωσε. Το όπλο πρέπει να καταστρέφει εναέριους, ελαφρά θωρακισμένου και χερσαίους στόχους, όπως επίσης να σκοτώνει στρατιώτες μέσα σε κτίρια και ελαφριές κατασκευές.

Το όπλο αποτελείται από ένα όχημα μάχης με ένα ταχυβόλο πυροβόλο υψηλής βαλλιστικής και ακριβείας, αυτόματη γέμιση και βλήματα. Το “Derivatsia-PVO” βάλλει τα κανονικά βλήματα των 57 χιλιοστών με το αυτόματο αντιαεροπορικό πυροβόλο “S-60” (διασποράς καταδεικτικά “OR-281U” και διατρητικά “BR-291U”), όπως επίσης και τα νέα πολλαπλού ρόλου καθοδηγούμενα και πυροδοτούμενα εξ’ αποστάσεων βλήματα πυροβολικού. Το σύμπλεγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας/νύχτας και υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Το όχημα λαμβάνει πληροφορίες στοχοποίησης τόσο από το κεντρικό σημείο διοίκησης όσο και ανεξάρτητα. Θα επιλέξει το καλύτερο πυρομαχικό για κάθε συγκεκριμένο στόχο.

RussianDefence.com

Απόδοση/Μετάφραση από το ArmyRecognition.Com” για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.