Το ιστολόγιο “Gur Khan attacks!” αποδέσμευσε την πρώτη φωτογραφία του Τ-16 BREM, την τεθωρακισμένη έκδοση οχήματος περισυλλογής της οικογενείας βαρέων τεθωρακισμένων οχημάτων Armata. Επι του παρόντος υπάρχουν μόνο δύο εκδόσεις που βασίζονται στην πλατφόρμα Armata , το άρμα μάχης T-14 και το τεθωρακισμένο όχημα μάχης (ΤΟΜΑ) T-15.

Η ρωσική βιομηχανία Ουραλβαγκονζαβόντ η οποία ανέπτυξε το άρμα μάχης T-14 αποδέσμευσε μια φωτογραφία του νέου T-16 BREM στο εταιρικό ημερολόγιο του ετους 2017.

Σύμφωνα με την πρώτη ανάλυση μας πάνω στο T-16 BREM, το όχημα φαίνεται να διαθέτει πλήρωμα των δύο ατόμων με τις δυο θυρίδες τους να βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του σκάφους. Ο βασικός πύργος του T-14 έχει αφαιρεθεί και αντικαταστάθηκε από έναν μικρό τηλεχειριζόμενο οπλικό σταθμό οπλισμένο με ένα βαρύ πολυβόλο Kord διαμετρήματος 12,7mm.

Το T-16 BREM χρησιμοποιεί το ίδιο σκάφος και σύστημα ανάρτησης με το T-14 και T-15. Ένας γερανός είναι εγκατεστημένος στη δεξιά πλευρά της οροφής του σκάφους το οποίο προστατεύεται στο μπροστινό μέρος από θωράκιση γρίλιας. Όπως κάθε όχημα περισυλλογής του Ρωσικού Στρατού, το T-16 BREM είναι εξοπλισμένο με υδραυλικό “μαχαίρι” τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος του σκάφους.
Κάθε μπροστινή πλευρά του σκάφους προστατεύεται με εκρηκτική αντιδραστική θωράκιση (ERA) και θωράκιση γρίλιας στο πίσω μέρος.

Στο μπροστινό μέρος, αριστερά του πύργου, υπάρχει μια σειρά 12 σωλήνων εκτόξευσης οι οποίοι είναι μέρος του συστήματός ενεργητικής προστασίας (APS) Afganit που είναι επίσης διαθέσιμο στο άρμα T-14 και ΤΟΜΑ T-15.

http://gurkhan.blogspot.ru

http://gurkhan.blogspot.ru

Απόδοση/Μετάφραση απο το armyrecognition.com για την Προέλαση.

9 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: