Φορητό Ραντάρ SR Hawk

To φορητό ρανταρ SR Hawk της SRC, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομο ή ως αισθητήρας επιτήρησης σε ένα δίκτυο πολλαπλών αισθητήρων με πολυάριθμες εφαρμογές ασφαλείας. (Φωτογραφία: srcinc.com)

Οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές του προηγμένου φορητού ραντάρ, το οποίο θα μπορεί να τοποθετηθεί σε αερομεταφερόμενα στρατιωτικά οχήματα η να μεταφερθεί από μία μικρή ομάδα ανδρών.

Το Ρωσικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε ότι οι δοκιμές του φορητού ραντάρ Garmon θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη του 2012.

Σύμφωνα με διαφορές πηγές του Ria NOVOSTI, το ραντάρ Garmon (1L122M) έχει σχεδιαστεί να εντοπίζει και παρακολουθεί τουλάχιστον τρεις τύπους αερομεταφερόμενων στόχων παρά τα ηλεκτρονικά αντίμετρα.

Το βάρος του συστήματος ζυγίζει περίπου 30 κιλά και αποτελείται από μία κεραία, μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας, μια οθόνη και ένα δέκτη Glonass. (Το σύστημα Glonass είναι η απάντηση της Ρωσίας στο Global Positioning System (GPS) των ΗΠΑ και έχει σχεδιαστεί για στρατιωτική και πολιτική χρήση.)α

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: