Ρώσοι διοικητές θα μελετήσουν τις συνδυασμένες αρματικές επιχειρήσεις

Διοικητές ταγμάτων, επιλαρχίων και μοιρών του στρατού συνδυασμένων όπλων της ρωσικής δυτικής στρατιωτικής περιφέρειας θα μελετήσουν τις σύγχρονες αρματικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια άσκησης μεγάλης κλίμακας στο πεδίο ασκήσεων Πογκόνοβο στην περιφέρεια Βορόνεζ, όπως ανακοίνωσε η περιφέρεια.

“Η άσκηση των διοικητών ξεκίνησε από τους σχηματισμούς επικοινωνιών του στρατού. Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί για τρεις ημέρες και θα ολοκληρωθεί με τακτικές ασκήσεις επιπέδου μονάδας. Περισσότεροι από 150 διοικητές μονάδων μηχανοκίνητου πεζικού, τεθωρακισμένων, πυροβολικού και αναγνωρίσεων θα ενημερωθούν για τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές μηχανοκίνητου πεζικού και αρματικών επιχειρήσεων στις γενικευμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις σύμφωνα με την εμπειρία που αποκτήθηκε στην συριακή αραβική δημοκρατία”, δήλωσε η περιφέρεια.

Άρματα μάχης “T-72B3” θα διασπάσουν το εχθρικό μέτωπο, θα πραγματοποιήσουν βολές με πραγματικά πυρά σε αποστάσεις 2000 μέτρων και θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για τους μηχανοκίνητους τυφεκιοφόρους ώστε να οπισθοχωρήσουν και ανασυνταχθούν. Η άσκηση θα κορυφωθεί με τις μεθόδους πραγματικών πυρών “αρματικο γαιτανάκι (carousel)” και “συριακός τοίχος”, όπως επίσης και από εγγύτερες θέσεις μάχης σε μεγάλες αποστάσεις. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευθούν στις βολές, την οδήγηση τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και τη διενέργεια σύνθετων ασκήσεων σε περισσότερες από δέκα διαφορετικές εκπαιδευτικές τοποθεσίες.

Κάθε διοικητής τάγματος, επιλαρχίας και μοίρας μαζί με τους υποδιοικητές του θα μελετήσουν όλα τα στάδια της ατομικής εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των συναφών συστημάτων. Περισσότεροι από 500 στρατιώτες και περισσότερα από 120 μηχανοκίνητα οπλικά συστήματα θα συμμετέχουν στις ασκήσεις.

Απόδοση/Μετάφραση απο το “ArmyRecognition.Com” για την Προέλαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.