Σεμινάριο Επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης. (Πολεμική Αεροπορία)

Τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014, διεξήχθη στην 112 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, Σεμινάριο Επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης. Το σεμινάριο διοργάνωσε η 112ΠΜ, στο πλαίσιο προετοιμασίας της πυροσβεστικής περιόδου 2014.

Ο Διοικητής της 112ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Λάζαρος Μαντούβαλος. (Πολεμική Αεροπορία)

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διοικητής της 112ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Λάζαρος Μαντούβαλος και ο Διευθυντής του Α’ Κλάδου του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, Αρχιπύραρχος Βασίλειος Καπέλιος.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ανταλλαγή πληροφοριών και η αλληλοενημέρωση των στελεχών για τον καλύτερο συντονισμό των επιχειρήσεων πυρόσβεσης – αεροπυρόσβεσης.

Ο Διευθυντής του Α’ Κλάδου του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, Αρχιπύραρχος Βασίλειος Καπέλιος. (Πολεμική Αεροπορία)

Το σεμινάριο παρακολούθησαν Ιπτάμενοι από την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, την 359 Μοίρας Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών, το 4ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού καθώς και Αξιωματικοί και σπουδαστές της Ακαδημίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σεμινάριο Επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης. (Πολεμική Αεροπορία)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: