Συνεχίζονται σε όλα τα Στρατόπεδα και Πεδία Ασκήσεων και Βολών, παράλληλα με τη βασική εκπαίδευση των νέων οπλιτών της 2021 ΕΣΣΟ, οι επιχειρησιακές, εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες, από το υπόλοιπο μόνιμο και συμβασιούχο προσωπικό της ΕΦ καθώς και των οπλιτών της 2020 ΕΣΣΟ, οι οποίοι διανύουν το τελικό στάδιο της θητείας τους.

Ειδικότερα για την 2020 ΕΣΣΟ, είναι σε εξέλιξη η διεξαγωγή ταχύρρυθμης συντήρησης της εκπαίδευσης στα αντικείμενα της ειδικότητας τους, καθώς και ενημέρωση για θέματα επιστράτευσης αναφορικά με τις ευθύνες και υποχρεώσεις που θα έχουν μετά την επικείμενη απόλυση και ένταξη τους στην εφεδρεία.

Αντίστοιχα, για την 2021 ΕΣΣΟ, η εκπαίδευση περιλαμβάνει αντικείμενα ατομικής τακτικής εκπαίδευσης, πορείες, βολές ατομικού οπλισμού και 48ώρα εκπαίδευσης εκτός Στρατοπέδων, στο πλαίσιο του Σχολείου Μαχητού, το οποίο θα διαρκέσει 2 εβδομάδες.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: