Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας όπου πραγματοποιούν τη βασική στρατιωτική εκπαίδευση οι πρωτοετείς Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί και το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) Αυλώνα όπου εκπαιδεύονται οι πρωτοετείς Δόκιμοι Πυροσβέστες.

Ο Διοικητής της Ακαδημίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις Διοικήσεις των δυο Κέντρων σχετικά με το πώς εξελίσσεται η εκπαίδευση και να επισκεφτεί τους χώρους διαμονής και εστίασης των Δοκίμων.

Επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Κέντρα Εκπαίδευσης των Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών

Στα δύο Κέντρα έχουν διατεθεί οι καλύτεροι δυνατοί χώροι και η διαβίωση των Δοκίμων κρίνεται εξαιρετική.

Στη συνέχεια συνομίλησε με τους Δόκιμους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τη μέχρι τώρα παρεχόμενη εκπαίδευση και τις συνθήκες διαβίωσης.

Τέλος έδωσε οδηγίες στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΣ) που έχει διατεθεί στα δύο Κέντρα σχετικά με την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Κέντρα Εκπαίδευσης των Δοκίμων Ανθυποπυραγών και ΠυροσβεστώνΕπίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Κέντρα Εκπαίδευσης των Δοκίμων Ανθυποπυραγών και ΠυροσβεστώνΕπίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Κέντρα Εκπαίδευσης των Δοκίμων Ανθυποπυραγών και ΠυροσβεστώνΕπίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Κέντρα Εκπαίδευσης των Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών

One Response

  1. Δευκαλίων

    Καλά θα ήταν να υπηρετούσαν κανονικά και θητεία όλα τα σώματα ασφαλείας άντρες -γυναικες και στη συνέχεια να εντασσόταν ο καθένας στη σχολή του.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: