Στο λιμάνι Λεμεσού το καταδρομικό Moskva

Από τις προηγούμενες μέρες βρίσκονται ελλιμενισμένα ακόμη δύο ρωσικά πολεμικά σκάφη.

To ρωσικό καταδρομικό Moskva (Πηγή: ΝΑΤΟ)

Για δεύτερη φορά το τελευταίο δεκαήμερο «έδεσε» σήμερα στο λιμάνι της Λεμεσού το υπερσύγχρονο καταδρομικό του ρωσικού στόλου «Moskva».

Από τις προηγούμενες μέρες βρίσκονται ελλιμενισμένα ακόμη δύο ρωσικά πολεμικά σκάφη, για ανεφοδιασμό και ξεκούραση των πληρωμάτων τους.

Αυτόν τον καιρό στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου διεξάγεται μεγάλη ναυτική άσκηση του ρωσικού στόλου. Τα πολεμικά σκάφη με τα πληρώματά τους στο παρελθόν, κατέληγαν στη ρωσική ναυτική βάση Ταρτούς της Συρίας, λόγω όμως της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα, επιλέγουν πλέον το λιμάνι της Λεμεσού.

Οι 400 περίπου ρώσοι ναύτες, μαζί με τους 550 του πληρώματος του «Moscow», θα έχουν και σήμερα την ευκαιρία της εξόδου στην πόλη της Λεμεσού, όπως και κατά την επιθυμία τους να βρεθούν σε άλλες περιοχές της Κύπρου. Δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα όπου βρεθούν, αφού οι ρώσοι ναύτες κυκλοφορούν στις εξόδους τους με τις στολές τους, αλλά το σημαντικότερο κι αυτής της παρουσίας τους, τονώνοντας το παζάρι με τις αγορές τους. Και στην προηγούμενη έξοδό τους στην πόλη, μας πληροφόρησαν οι εμπορευόμενοι της Λεμεσού, οι ρώσοι ναύτες αποδείχτηκαν καλοξοδευτές.

kathimerini

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.