Συμμετοχή στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην “International Jump Week” στο Ράμσταϊν της Γερμανίας

Από Δευτέρα 21 έως και Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, διεξήχθη στο Ράμσταϊν της Γερμανίας, η “International Jump Week” με τη συμμετοχή στρατιωτικού προσωπικού από 10 χώρες (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Εσθονία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Καναδάς, Πολωνία και Ελλάδα).

Η χώρα μας, συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση, με την αποστολή αντιπροσωπείας πέντε στελεχών (2 Αξιωματικών και 3 Υπαξιωματικών) των Ειδικών Δυνάμεων και ειδικότερα της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ).

Η Ελληνική αντιπροσωπεία πραγματοποίησε άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης. Επίσης, εκτέλεσε και καθήκοντα Αρχηγού Ρίψης για τις ρίψεις αλεξιπτωτιστών των ξένων αντιπροσωπειών.

Το προσωπικό μας, ο σημαντικότερος πολλαπλασιαστής ισχύος του Στρατού Ξηράς, συμμετέχοντας σε διεθνείς δραστηριότητες, αποκτά εμπειρίες και γνώσεις, ενώ παράλληλα προβάλλεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο εξωτερικό, ο Στρατός Ξηράς, οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Πατρίδα μας.

Συμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της ΓερμανίαςΣυμμετοχή Στελεχών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στην International Jump Week στο Ramstein της Γερμανίας

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

5 Απαντήσεις

  1. Η ΣΧΑΛ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από την SOCEUR.
    Η ΣΧΑΛ με τη σειρά της δεν ξεχνά ότι ένας αμερικανός, ο Τζων Σμιθ, έδωσε τη ζωή για την εκπαίδευση των Ελλήνων κομάντο στα αλεξίπτωτα.

    1. ΚΑΛΑ .. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ , Ο ΠΡΑΠΑΒΡΕΣΗΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ. KAI KAΠΟΙΟΙ.. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ Η ΣΧΑΛ… ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ JOHN SMITH….!!!!

      1. ξέχασες τον ζουμή. ο λύκος είνα το καρκίνωμα του ελληνικού αλεξιπτωτισμού. το ότι είναι ακόμα σε λειτουργία οι αερολέσχες του δείχνει το ότι είμαστε ακομα στο μεσαίωνα

  2. γιατι που ειναι η σχαλ? ο λυκάκης ειναι το καρκίνωμα του ελληνικού αλεξιπτωτισμού. ευτυχώς έχει ξυπνήσει ο κόσμος και πλέον μόνο μερικοί γραφικοί εκπαιδεύονται κ συνεχίζουν να κάνουν άλματα εκει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.