Συμμετοχή της ΣΣΕ στον 7º αγώνα δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας», στην Αίγινα (φωτ)

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλητικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας, της εξωστρέφειας, καθώς και των δράσεων για τον εορτασμό των 190 ετών από την ίδρυσή της (1828-2018), η Σχολή επισκέφθηκε την Αίγινα και συμμετείχε στον 7º Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» με αντιπροσωπεία 40 Ευελπίδων και 4 Αξιωματικών.

Πριν τον αγώνα, η αντιπροσωπεία της Σχολής επισκέφθηκε το κτίριο όπου στέγαστηκε η Σχολή από το 1834 έως το 1837, το οποίο λειτούργησε αρχικά ως ορφανοτροφείο και χτίσθηκε με μέριμνα του Ιωάννη Καποδίστρια. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι Ευέλπιδες  ενημερώθηκαν από το Στρατηγό Διοικητή της Σχολής για την ιστορική αξία του κτιρίου, καθώς και το συμβολικό χαρακτήρα της παρουσίας τους εκεί.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν το Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας, όπου και ενημερώθηκαν για την ιστορική αξία του και τα σημαντικότερα γεγονότα της Καποδιστριακής περιόδου, από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Γιαννούλη.

Στον αγώνα διακρίθηκαν η ΕΙΙΙ Μάκη Γεωργία, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μεταξύ των γυναικών και κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, καθώς και ο ΕΙΙ Πέτρου Φίλιππος και ο ΕΙΙ Κουλουριώτης Θεόδωρος καταλαμβάνοντας την τέταρτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Η Σχολή, για την παρουσία της στην Αίγινα και τη συμμετοχή της στον αγώνα,  τιμήθηκε με πλακέτα από το Δήμο Αίγινας, την οποία παρέλαβε ο Διοικητής της Σχολής.

Συμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην ΑίγιναΣυμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στον 7ο Αγώνα Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην Αίγινα

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.