Συμμετοχή της INTRACOM στο συνέδριο της "λέσχης" Leopard

Σύνεδροι της Λέσχης Leopard (Φωτογραφία: ΙNTRACOM)

Η εταιρεία INTRACOM Defense Electronics ανακοίνωσε πως την 25η Σεπτεμβρίου 2012 συμμετείχε στο συνέδριο των Κρατών-Χρηστών Αρμάτων Μάχης Leopard, μετά από πρόσκληση του Γενικού Επιτελείου Στρατού που φιλοξένησε το συνέδριο στην Αθήνα. Η δραστηριότητα αυτή διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα δεκαεπτά (17) Κράτη-Χρήστες και στοχεύει στην ανάπτυξη της μαχητικής ισχύος, στην αντιμετώπιση θεμάτων Διοικητικής Μέριμνας καθώς και αναβαθμίσεων των εμπλεκόμενων τεχνολογιών για άρματα μάχης τύπου Leopard.

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η INTRACOM Defense Electronics παρουσίασε στο διεθνές ακροατήριο τα τεχνολογίας αιχμής συστήματά της Δικτυοκεντρικών Ευρυζωνικών Επικοινωνιών που προσφέρουν επικοινωνία δεδομένων και εικόνας σε πραγματικό χρόνο, προσδίδοντας ένα πολλαπλασιαστή ισχύος σε σύγχρονα οχήματα μάχης. Τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης στην Ελλάδα, προσπερνούν επιτυχώς τις αδυναμίες της μέχρι τώρα χρήσης των συμβατικών Σταθμών Ασυρμάτων, δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την δικτύωση και αποτελεσματικότερη επιχειρησιακή εκμετάλλευση των πληροφοριακών Συστημάτων Διαχείρισης Μάχης.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.