Συμμετοχή της SCYTALYS στην άσκηση διαλειτουργικότητας CWIX 2021 του ΝΑΤΟ

Η SCYTALYS ολοκλήρωσε με επιτυχία άσκηση διαλειτουργικότητας του ΝΑΤΟ για Επιτήρηση και Διαχείριση Τακτικών Δεδομένων.

Η εταιρεία SCYTALYS, μέλος του Ομίλου EFA GROUP,  συνεχίζοντας την επιτυχημένη και δυναμική της παρουσία στην ανάπτυξη συστημάτων Ζεύξεων Δεδομένων (Data Links) και Συστημάτων Διοίκησης και Ελέγχου στους τομείς άμυνας και ασφάλειας, συμμετείχε με επιτυχία στην άσκηση του NATO Coalition Warrior Interoperability eXercise (CWIX 2021).

Για τους σκοπούς της άσκησης, τα συστήματα της SCYTALYS (NARS και ULS) παρείχαν επιτυχώς μέσω του δικτύου NATO δυνατότητες Επιτήρησης (Surveillance) και Διαχείρισης Στόχων (Track Management), κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων της άσκησης.

Μέσω του αρθρωτού επεξεργαστή ζεύξεων δεδομένων και διασυνδέσεων επικοινωνίας σε ένα πλήθος διαφορετικών τύπων τακτικών δικτύων (σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ), διασφαλίστηκε η διαλειτουργικότητα με άλλα νατοϊκά συστήματα.

«Με τη συμμετοχή της στο NATO CWIX 2021, η ομάδα της SCYTALYS ανέδειξε με επιτυχία τις καινοτόμες λύσεις Διοίκησης και Ελέγχου (Command & Control) που διαθέτει, καθώς και τις δυνατότητες διαλειτουργικότητας των συστημάτων της, αλλά και την ικανότητα της εταιρίας να αναπτύσσει, να ενσωματώνει και να επιχειρεί με εξελιγμένα συστήματα σε ένα ιδιαιτέρως αυξημένων απαιτήσεων επιχειρησιακό περιβάλλον βάσει αναγκών του ΝΑΤΟ. Πρόκειται για επιτυχία που αξιοποιεί την τεχνογνωσία, τη διεθνή εμπειρία και τις καινοτόμες τεχνολογίες στις οποίες έχει εξειδικευτεί εδώ και 27 χρόνια η SCYTALYS» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SCYTALYS, κ. Δημήτρης Καραντζάβελος.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.