Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE». (ΓΕΝ)

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) συμμετείχε στην ημέρα ενημέρωσης διακεκριμένων επισκεπτών (DV Day), Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο της άσκησης «TRIDENT JUNCTURE», στην περιοχή Τροία της Πορτογαλίας.

Κατά την διάρκεια της εν λόγω ημέρας, τον ειδικό εκθεσιακό χώρο (περίπτερο) που είχε διατεθεί στο ΚΕΝΑΠ, επισκέφθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Jens Stoltenberg και οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι στο ΝΑΤΟ της Ελλάδος, της Αλβανίας, του Βελγίου, της Κροατίας, της Ολλανδίας, της Τσεχίας, της Δανίας και της Νορβηγίας, όπου και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες εκπαίδευσης και μετεξέλιξής του Κέντρου καθώς και τις κοινές προσπάθειες πειραματισμού με το Naval Postgraduate School των ΗΠΑ.

Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: