Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day της ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE» στην Πορτογαλία (φωτ)

Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE». (ΓΕΝ)

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) συμμετείχε στην ημέρα ενημέρωσης διακεκριμένων επισκεπτών (DV Day), Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο της άσκησης «TRIDENT JUNCTURE», στην περιοχή Τροία της Πορτογαλίας.

Κατά την διάρκεια της εν λόγω ημέρας, τον ειδικό εκθεσιακό χώρο (περίπτερο) που είχε διατεθεί στο ΚΕΝΑΠ, επισκέφθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Jens Stoltenberg και οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι στο ΝΑΤΟ της Ελλάδος, της Αλβανίας, του Βελγίου, της Κροατίας, της Ολλανδίας, της Τσεχίας, της Δανίας και της Νορβηγίας, όπου και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες εκπαίδευσης και μετεξέλιξής του Κέντρου καθώς και τις κοινές προσπάθειες πειραματισμού με το Naval Postgraduate School των ΗΠΑ.

Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»Συμμετοχή του ΚΕΝΑΠ στην DV Day ασκήσεως «TRIDENT JUNCTURE»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.