Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην «Αρμάτα 2015» (φωτ)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατέπλευσε στη νήσο η Πυραυλάκατος ΡΟΥΣΣΕΝ. (ΓΕΝ)

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, κορυφώθηκαν στη νήσο Σπέτσες οι εκδηλώσεις για την επέτειο της ομώνυμης ναυμαχίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατέπλευσε στη νήσο η Πυραυλάκατος ΡΟΥΣΣΕΝ, ενώ η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε συναυλία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Στις εκδηλώσεις παρέστη ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, όπου και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων, ενώ έρριψε έτερο στον περιβάλλοντα θαλάσσιο χώρο του λιμένα της Ντάπιας.

Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην «Αρμάτα 2015»Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην «Αρμάτα 2015»Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην «Αρμάτα 2015»Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην «Αρμάτα 2015»Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην «Αρμάτα 2015»Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην «Αρμάτα 2015»Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην «Αρμάτα 2015»Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην «Αρμάτα 2015»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.