Συμμετοχη Αρχηγού ΓΕΑ στο Συμπόσιο Αρχηγών Αεροπορίας του ΝΑΤΟ

Συμπόσιο Αρχηγών Αεροπορίας του ΝΑΤΟ. (ΓΕΑ)

Από τη Δευτέρα 7 έως την Τρίτη 8 Απριλίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, συμμετείχε στο Συμπόσιο Αρχηγών Αεροπορίας του ΝΑΤO (ΝΑΤΟ Air Chiefs Symposium – NACS), που έλαβε χώρα στο Ramstein, στην Ο.Δ. Γερμανίας.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η παρούσα γεωπολιτική κατάσταση στην Ουκρανία, οι σχέσεις μεταξύ της Δομής Διοίκησης του NATO [NATO Command Structure (NCS)] και της Δομής Δυνάμεων του NATO [NATO Force Structure (NFS)], θέματα εκπαίδευσης και ασκήσεων, η νέα πολιτική Εναέριας Αστυνόμευσης του NATO (NATO Air Policing policy), θέματα αντιβαλλιστικής άμυνας (Ballistic Missile Defence) καθώς και θέματα του ΝΑΤΟϊκού προγράμματος Τακτικής Αξιολόγησης (NATO Tactical Evaluation Program).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.