Συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των ΕΑΣ με Rheinmetall και Lockheed Martin

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΑΣ, Σωτήρη Χριστογιάννη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Rheinmetall, Werner KrämerΜε τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΑΣ, Σωτήρη Χριστογιάννη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Rheinmetall, Werner Krämer

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά παρέστησαν την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στην υπογραφή Συμφώνων Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) με τη Rheinmetall και τη Lockheed Martin. Οι τελετές υπογραφής των Συμφώνων πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά στην αίθουσα συσκέψεων του ΥΠΕΘΑ.

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα εκπροσώπησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σωτήρης Χριστογιάννης. Για τη Rheinmetall υπέγραψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου RWM Werner Krämer ενώ για τη Lockheed Martin ο αντιπρόεδρος της LM Missile & Fire Control Int’l Joe Lee Garlant.

Παρόντες ήταν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΑΣ, Σωτήρη Χριστογιάννη και τον αντιπρόεδρο της Lockheed Martin, Joe Lee GarlantΜε τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΑΣ, Σωτήρη Χριστογιάννη και τον αντιπρόεδρο της Lockheed Martin, Joe Lee Garlant
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.