Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (φωτ)

O Διοικητής των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επισκέφθηκε το ΓΕΣ. (ΓΕΣ)

Την Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΣ υποδέχθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Υποστράτηγο Saleh Mohammed Al-Ameri.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, τα οποία επικεντρώθηκαν στην αναβάθμιση της συνεργασίας των Στρατών Ξηράς Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών ΕμιράτωνΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών ΕμιράτωνΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών ΕμιράτωνΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών ΕμιράτωνΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών ΕμιράτωνΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών ΕμιράτωνΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΣ με τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.