Συνάντηση με θέμα τη διαλειτουργικότητα και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ ΠΝ και ΠΑ

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξέταση θεμάτων αλληλοϋποστήριξης, διαλειτουργικότητας και συντήρησης-επισκευών σε ομοιότυπο εξοπλισμό. (Πηγή: ΓΕΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013, στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των διακλαδικών συνεργασιών μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και σε συνέχεια προγενέστερης συνεργασίας με τη Διοίκηση Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (ΔΔΜΝ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση ομάδας επιτελών της ΔΑΥ και της ΔΔΜΝ, υπό την παρουσία του Διοικητή της ΔΑΥ, Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, του Διοικητή της ΔΔΜΝ, Αντιναυάρχου (Μ) Παναγιώτη Ελληνιάδη και του Επιτελάρχη της ΔΑΥ, Υποπτεράρχου (Μ) Γεώργιου Βορρόπουλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξέταση θεμάτων αλληλοϋποστήριξης, διαλειτουργικότητας και συντήρησης-επισκευών σε ομοιότυπο εξοπλισμό. Επίσης, εξετάστηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης υφισταμένων εγκαταστάσεων των δύο Διοικήσεων για αμοιβαία εκτέλεση συντηρήσεων-επισκευών υλικού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.