Συνάντηση του αρχηγού της Εθνικής Φρουράς με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, στις 04 Μαΐου 2018.

Στο πλαίσιο της συζήτησης που είχαν οι δύο Αρχηγοί, έγινε σύντομη ανασκόπηση της παρούσας κατάστασης του κυπριακού θέματος αλλά και των τρεχουσών εξελίξεων στο γεωπολιτικό και ενεργειακό περιβάλλον, ενώ αντάλλαξαν απόψεις επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΦ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Κοιμητήριο του Τύμβου Μακεδονίτισσας όπου κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων της τουρκικής εισβολής του 1974.

Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΦ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Στον επίλογο της συνάντησης ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ευχήθηκε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΦ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, κατά την επίσκεψή του, συνοδευόταν από την Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Γενική Επιθεωρήτρια Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, τον Ταξίαρχο Πέτρο Τζεφέρη, Διευθυντή του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων και την Ταξίαρχο Αθανασία Κορκοντζέλου, Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΦ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΦ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΦ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΦ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΦ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΦ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.