Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Στρατού Ξηράς με Φορείς του Δημοσίου Τομέα, έχει υπογραφεί και υλοποιείται μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεχνικού (ΚΕΤΧ) και του Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Πάτρας.

Η συνεργασία αφορά στη διάθεση των εργαστηριακών εγκαταστάσεων και εκπαιδευτών του ΚΕΤΧ, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, προκειμένου να αξιοποιηθούν για τη λειτουργία τμημάτων κατάρτισης τεχνικών ειδικοτήτων.

Συνεργασία ΚΕΤΧ με ΔΙΕΚ Πάτρας

Συνεργασία ΚΕΤΧ με ΔΙΕΚ Πάτρας

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: