Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών. (ΓΕΕΘΑ)

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Α΄ Υπαρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Ανδρέα Ηλιόπουλο, παρέστη στην τελετή λήξης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ), στον Ασπρόπυργο Αττικής, όπου και απένειμε τα πτερύγια αλεξιπτωτιστού στατικού ιμάντα, στους μαθητές IV Τάξεως της ΣΣΕ, οι οποίοι περάτωσαν το εν λόγω Σχολείο.

Οι Ευέλπιδες εκπαιδεύτηκαν εθελοντικά το ΣΒΕΑ, σε βάρος της καλοκαιρινής τους άδειας και σε μια μέρα ορόσημο για την καριέρα τους, «υπέγραψαν» ένα συμβόλαιο με τον εαυτό τους αλλά και με τους συναδέλφους τους, σύμφωνα με το οποίο οφείλουν να καλλιεργούν το θάρρος, την ανδρεία, την αξιοπρέπεια, την αποφασιστικότητα, την ανιδιοτέλεια και την αλληλεγγύη, αρετές που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες Αλεξιπτωτιστές.

Απονομή πτυχίων και πτερύγων αλεξιπτωτιστού σε ΕυέλπιδεςΑπονομή πτυχίων και πτερύγων αλεξιπτωτιστού σε ΕυέλπιδεςΑπονομή πτυχίων και πτερύγων αλεξιπτωτιστού σε ΕυέλπιδεςΑπονομή πτυχίων και πτερύγων αλεξιπτωτιστού σε ΕυέλπιδεςΑπονομή πτυχίων και πτερύγων αλεξιπτωτιστού σε ΕυέλπιδεςΑπονομή πτυχίων και πτερύγων αλεξιπτωτιστού σε Ευέλπιδες

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: