Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκας (ΚΕΠΑΛ), εντός των εγκαταστάσεων της Σχολής Ελέγχου Βλαβών (ΕΒ) «Πλοίαρχος (Μ) Κ. Αράπης», εκπαίδευση δεκαοκτώ μελών του πληρώματος της Γερμανικής Φρεγάτας FGS Sachen, παρουσία του Ακολούθου Αμύνης (ΑΚΑΜ) της Γερμανίας στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, έξι επιπλέον άτομα της εν λόγω Φρεγάτας, ανέλαβαν διττά καθήκοντα, ως παρατηρητές συμβάντων ΕΒ, αλλά και ως διερμηνείς. Ο ρόλος του συντονιστή, για την επιλογή και κλιμάκωση των σεναρίων ΕΒ, ανατέθηκε από κοινού στον Τμηματάρχη της Σχολής ΕΒ, Πλωτάρχη (Μ) Γ. Λύκο ΠΝ και τον Αο Μηχανικό του Γερμανικού Πλοίου.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, η οποία ξεκίνησε στις 07.30 και περατώθηκε στις 17.00, το πλήρωμα της FGS Sachen χωρίστηκε σε 2 ομάδες των 9 ατόμων και εκπαιδεύτηκε – αξιολογήθηκε κυκλικά στους προσομοιωτές Πυρκαγιάς και Διαφυγής της Σχολής ΕΒ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: