Έναρξη Βασικού Σχολείου Εκπαίδευσης Ανθυπίλαρχων Τάξεως ΣΣΕ/2015. (ΓΕΣ)

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, η Σχολή Τεθωρακισμένων καλωσόρισε τους νέους Ανθυπίλαρχους Τάξεως ΣΣΕ/2015, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν στο Βασικό Σχολείο του Όπλου του Ιππικού – Τεθωρακισμένων.

Τους Ανθυπίλαρχους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ιππικού – Τεθωρακισμένων του ΓΕΣ και ακολούθησε δυναμική είσοδος στο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως με δοκιμασία σωματικής αγωγής και επίδειξη αρματικού δυναμικού.

Η εκπαίδευση θα περιλάβει αντικείμενα τεχνικής σε μέσα και οπλισμό, καθώς επίσης και στην τακτική χρησιμοποίηση Ουλαμού Μέσων Αρμάτων με την υλοποίηση βολών και ΤΑΜΣ.

Εκπαίδευση στον προαύλιο χώρο τού όρχου οχημάτων-αρμάτων της Σχολής Τεθωρακισμένων. (ΓΕΣ)

Αναμνηστική φωτογραφία στην κύρια είσοδο της ΣΤΘ. (ΓΕΣ)

Αναμνηστική φωτογραφία στο Μουσείο Αρμάτων του ΚΕΤΘ. (ΓΕΣ)

Τους Ανθυπίλαρχους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ιππικού – Τεθωρακισμένων Υποστράτηγος Κυριάκος Δημήτριος. (ΓΕΣ)

Έναρξη Βασικού Σχολείου Εκπαίδευσης Ανθυπίλαρχων Τάξεως ΣΣΕ/2015. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: