Αξιωματικοί του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας κατά τη διάρκεια πρακτικής εκπαίδευσης η οποία περιλαμβάνει συνεντεύξεις και σύνταξη δελτίων τύπου. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του Σχολείου Ενημέρωσης Κοινού στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στο Κιλκίς, κατά τη διάρκεια της οποίας οι σπουδαστές παρακολούθησαν θεωρητικά αντικείμενα που αφορούν στην ενημέρωση κοινού ενώ πραγματοποίησαν και πρακτική εφαρμογή που περιελάμβανε συνεντεύξεις, σύνταξη δελτίων τύπου.

Αξιωματικός του Γαλλικού Στρατού κατά τη διάρκεια πρακτικής εκπαίδευσης. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Το σχολείο, διάρκειας δύο εβδομάδων, παρακολούθησαν 34 συνολικά εκπαιδευόμενοι που περιελάμβαναν Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και σπουδαστές και επαγγελματίες του χώρου της ενημέρωσης από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού όπως Βοσνία Ερζεγοβίνη, Γαλλία, Γερμανία, Κατάρ, Κίνα, Λιβύη, Νορβηγία, Τσεχία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αναμνηστική φωτογραφία των συμμετεχόντων στο Σχολείο Ενημέρωσης Κοινού στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) στο Κιλκίς. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: