Τακτική Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο ΓΕΣ με συμμετοχή φορεων πολιτικής προστασίας

Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο ΓΕΣ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού η Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων «Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος 2014» υπό την Γενική Επιθεώρηση Στρατού/ Γραφείο Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους.

Ο σκοπός της άσκησης ήταν η εξάσκηση, η συνεργασία και ο συντονισμός του ΓΕΣ με τους λοιπούς φορείς της πολιτείας, μέσα από την εφαρμογή αμοιβαίων ενεργειών, για επιτυχή αντιμετώπιση της περίπτωσης μείζονος ατυχήματος.

Στην άσκηση συμμετείχαν εκπρόσωποί από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του ΓΕΣ, από τους λοιπούς φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία) αλλά και από την Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας , την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, το Υπουργείο Υγείας και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο ΓΕΣ. (ΓΕΣ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.