Τελετές απονομών πτυχίων/πιστοποιητικών στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής

Τελετή Απονομής Πτυχίων στους Απόφοιτους της 1ης/2019 ΕΣ του ΚΕΑΤ/ΣΗΠ

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, οι ακόλουθες τελετές αποφοίτησης:

-Απονομή πτυχίων στους σπουδαστές της 1ης/2019 Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) του Σχολείου Ηλεκτρονικού Πολέμου (ΣΗΠ) αρχικής και βασικής εκπαίδευσης.

-Απονομή πιστοποιητικών στους σπουδαστές της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) του Σεμιναρίου Αρχηγών Σχηματισμών Συνδυασμένων Αποστολών «COMAO – LFE» του Σχολείου Όπλων Τακτικής, για το έτος 2019.

-Απονομή πιστοποιητικών φοίτησης στους εκπαιδευόμενους του 1ου Σεμιναρίου Πληροφοριών του Σχολείου Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ) για το έτος 2019.

Συνολικά, από το σχολείο ΣΗΠ αποφοίτησαν τριάντα στελέχη από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς,  ενώ στο σεμινάριο COMAO-LFE συμμετείχαν δεκατέσσερις Αξιωματικοί, ειδικότητας Ιπταμένων, Ελεγκτών Αεράμυνας και Πληροφοριών που εκπαιδεύτηκαν στην αποτελεσματική σχεδίαση, συντονισμό και ενημέρωση εμπλεκομένων σε πολύπλοκες αεροπορικές επιχειρήσεις, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Στο σεμινάριο πληροφοριών ΣΟΤ συμμετείχαν επτά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

©ΓΕΑ | Τελετή Απονομής Πιστοποιητικών στους Απόφοιτους του 1ου/2019 Σεμιναρίου Πληροφοριών του ΚΕΑΤ/ΣΟΤ

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες επέδωσε ο Διοικητής του ΚΕΑΤ, Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Ζολώτας.

©ΓΕΑ | Τελετή Απονομής Πιστοποιητικών της 1ης/19 ΕΣ του Σεμιναρίου Αρχηγών Σχηματισμών Συνδυασμένων Αποστολών
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.