Νεοσύλλεκτοι οπλίτες της 2013 Δ’ ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ στη Τρίπολη. (Φωτ: ΓΕΑ)

Την Παρασκευή 02 Αυγούστου 2013, πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ορκωμοσίας των κληρωτών της Δ΄ ΕΣΣΟ 2013 της Πολεμικής Αεροπορίας, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη και αντίστοιχα, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Νεοσύλλεκτοι Οπλίτες της 2013 Δ’ ΕΣΣΟ στο ΚΕΠΒ στη Θήβα. (Φωτ: ΓΕΑ)

Στην τελετή ορκωμοσίας στην 124 ΠΒΕ παραβρέθηκαν, η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Φώφη Γεννηματά, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πεζικού του Στρατού Ξηράς, Υποστράτηγος Ιωάννης Χρονόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής του Πολεμικού Ναυτικού, Υποναύαρχος Γεώργιος Μπουγιούκος ΠΝ, αντιπροσωπείες από τις τοπικές πολιτικές, στρατιωτικές και θρησκευτικές Αρχές και πλήθος συγγενών και φίλων των νέων Σμηνιτών.

Άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού στη 124 ΠΒΕ. (Φωτ: ΓΕΑ)

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα παρεβρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανασίος Τσέλιος.

Ο Α/ΓΕΣ παραβρέθηκε στη τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων στο ΚΕΠΒ. (Φωτ: ΓΕΣ)

Αντίστοιχες τελετές πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.

Άνδρες του Στρατού Ξηράς στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη. (Φωτ: ΓΕΑ)

Άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη. (Φωτ: ΓΕΑ)

Φωτογραφία από την τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων Δ’ ΕΣΣΟ 2013 στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη. (Φωτ: ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: