Τελετή Απονομής Αποφοιτηρίων Σχολείου Διοικητών Υπομονάδων της ΑΣ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής αποφοιτηρίων
στους Αξιωματικούς που περάτωσαν επιτυχώς την εκπαίδευση του Σχολείου Διοικητών Υπομονάδων Αεροπορίας Στρατού.

Η τελετή έλαβε χώρα στην έδρα της Σχολής Αεροπορίας Στρατού και τα αποφοιτήρια επιδόθηκαν από τον Αρχηγό ΓΕΣ, o οποίος και έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες για την περαιτέρω βελτίωση της εκπαίδευσης ιδιαίτερα στον τομέα της τακτικής χρησιμοποίησης του όπλου της Αεροπορίας Στρατού.

Η εκπαίδευση διήρκησε 12 εβδομάδες και περιέλαβε αντικείμενα τακτικής και τεχνικής εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού, καθώς επίσης και τοιαύτα κοινής εκπαίδευσης Όπλων – Σωμάτων.

Τελετή Απονομής Αποφοιτηρίων Σχολείου Διοικητών Υπομονάδων της ΑΣ. (ΓΕΣ)

Τελετή Απονομής Αποφοιτηρίων Σχολείου Διοικητών Υπομονάδων της ΑΣ. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: