Νέος εκπαιδευτής της ΠΑ παραλαμβάνει το πτυχίο του από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση. (Φωτ: Πολεμική Αεροπορία)

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), η τελετή αποφοίτησης της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ) για το έτος 2013.

Αναμνηστική φωτογραφία της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ) με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας. (Φωτ: Πολεμική Αεροπορία)

Τα πτυχία στους νέους εκπαιδευτές επέδωσε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης.

Τελετή Αποφοίτησης της 2ης/13 Μικτής Σειράς ΣΟΤ. (Φωτ: Πολεμική Αεροπορία)

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής του ΚΕΑΤ, Σμήναρχος (Ι) Αθανάσιος Σταθιάς, ο Διοικητής της 117 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Τζουμερκιώτης και επιτελείς της Πτέρυγας.

Τελετή Αποφοίτησης της 2ης/13 Μικτής Σειράς ΣΟΤ. (Φωτ: Πολεμική Αεροπορία)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: