Η τελετή διαβεβαίωσης και απονομής του ξίφους των νέων Αξιωματικών απόφοιτων της Σχολής Ικάρων και της Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, Τάξεως 2017, πραγματοποιήθηκε στην λέσχη αξιωματικών του ΓΕΕΦ, την 27 Ιουλίου 2017.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Υπουργός Άμυνας επέδωσε τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες αξιωματικούς και στο σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τα νέα στελέχη στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς,συνεχάρη τους ίδιους και τις οικογένειες τους για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς στην Ημερησία Διαταγή του και στο πνεύμα της αντίστοιχης για τους νέους Αξιωματικούς του ΣΞ ανέφερε ότι η Εθνική Φρουρά υποδέχεται στις τάξεις της τους νέους Ανθυποσμηναγούς και Ανθυπολοχαγούς ως έτοιμους Αξιωματικούς, αφοσιωμένους στις αξίες της Πατρίδας, της Τιμής και του Καθήκοντος, γαλουχημένους με τις αρετές της ανδρείας, της πειθαρχίας και της καρτερικότητας και ικανούς να εμπνέουν με το χαρακτήρα τους, να διδάσκουν με το παράδειγμα και να διοικούν με σωφροσύνη.

Επιπλέον ευχαρίστησε τις Διοικήσεις της Σχολής Ικάρων και της Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων για το έργο τους και την υποστήριξη προς την Εθνική Φρουρά.

Τέλος επεσήμανε ότι η Εθνική Φρουρά μετεξελίσσεται, αναδιοργανώνεται, εκπαιδεύεται, εξοπλίζεται και συμμετέχει σε αποστολές και ασκήσεις με άλλα κράτη, δράσεις οι οποίες της προσδίδουν μία νέα διάσταση και ταυτόχρονα ένα σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ιδιαίτερα τόνισε ότι η Αεροπορία μπαίνει σε νέους δρόμους αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις και ότι είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Διευθυντής του ΥΠΑΜ, ο Επιτελάρχης του ΓΕΕΦ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και συγγενείς των νέων Αξιωματικών.

Ημερήσια Διαταγή Διαβεβαίωσης Αξιωματικών 27.07.2017

Τελετή Διαβεβαίωσης νέων ΑξιωματικώνΤελετή Διαβεβαίωσης νέων ΑξιωματικώνΤελετή Διαβεβαίωσης νέων ΑξιωματικώνΤελετή Διαβεβαίωσης νέων ΑξιωματικώνΤελετή Διαβεβαίωσης νέων ΑξιωματικώνΤελετή Διαβεβαίωσης νέων ΑξιωματικώνΤελετή Διαβεβαίωσης νέων Αξιωματικών

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: