Τελετή Ορκωμοσίας Μονίμων Υπαξιωματικών Τάξεως 2013 «Αντιστράτηγος Αχιλλέας Πρωτοσύγγελος»

Φωτογραφία απο την τελετή Τελετή Ορκωμοσίας των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2013. (Φωτ: ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 και ώρα 10:00 στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ», ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος και ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγος κ Χρήστος Μανωλάς απένειμαν τα πτυχία στους Μόνιμους Λοχίες Τάξεως 2013 «Αντιστράτηγου Αχιλλέα Πρωτοσύγγελου».

Φωτογραφία απο την τελετή Τελετή Ορκωμοσίας των Μονίμων Λοχιών Τάξης 2013. (Φωτ: ΓΕΣ)

Στην τελετή παρέστησαν οι Στρατιωτικές, Θρησκευτικές και Πολιτικές αρχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και οι συγγενείς των Ορκισθέντων Μονίμων Λοχιών.

Η απονομή των πτυχίων στους Μόνιμους Λοχίες έγινε από τους Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο και τον Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγο κ Χρήστο Μανωλά. (Φωτ: ΓΕΣ)
Αναμνηστική φωτογραφία των Μόνιμων Λοχιών Τάξεως 2013 «Αντιστράτηγου Αχιλλέα Πρωτοσύγγελου». (Φωτ: ΓΕΣ)
Η στιγμή της Ορκωμοσίας. (Φωτ: ΓΕΣ)
Στη φωτογραφία ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος,ο Δκτής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ Χρήστος Μανωλάς και ο Δκτης της ΣΜΥ Σχης (ΠΖ) Ευάγγελος Τραγαζίκης. (Φωτ: ΓΕΣ)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.