Παρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή ορκωμοσίας της 2016 Β’ ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά. (Υπ.Εθ.Α.)

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των ναυτών της 2016 Β’ ΕΣΣΟ που πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

Παρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή ορκωμοσίας της 2016 Β’ ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό ΣκαραμαγκάΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή ορκωμοσίας της 2016 Β’ ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό ΣκαραμαγκάΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή ορκωμοσίας της 2016 Β’ ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό ΣκαραμαγκάΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή ορκωμοσίας της 2016 Β’ ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό ΣκαραμαγκάΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή ορκωμοσίας της 2016 Β’ ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό ΣκαραμαγκάΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή ορκωμοσίας της 2016 Β’ ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό ΣκαραμαγκάΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή ορκωμοσίας της 2016 Β’ ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό ΣκαραμαγκάΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή ορκωμοσίας της 2016 Β’ ΕΣΣΟ στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: