Τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοίκησης της Σχολής Ικάρων (φωτογραφίες)

Φωτογραφία από την τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοίκησης Σχολής Ικάρων. (Πηγή: ΓΕΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της ΣΙ, από τον Υποπτέραρχο (Ι) Αθανάσιο Τσαλίκη στον Υποπτέραρχο (Ι) Βασίλειο Ανδρεσάκη.

Στη φωτογραφία άγημα απόδοσης τιμών της Σχολής Ικάρων. (Πηγή: ΓΕΑ)

Στην τελετή παρέστησαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Βρεττός, διατελέσαντες Διοικητές της ΣΙ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθηγητές και πολιτικό προσωπικό της Σχολής καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στο κέντρο της φωτογραφίας ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, αριστερά ο παραδίδων Διοικητής Σχολής Ικάρων Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Τσαλίκης και δεξιά ο παραλαμβάνων Διοικητής Σχολής Ικάρων Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Ανδρεσάκης. (Πηγή: ΓΕΑ)
Στη φωτογραφία ο παραδίδων Διοικητής Σχολής Ικάρων Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Τσαλίκης. (Πηγή: ΓΕΑ)
Φωτογραφία με τον παραλαμβάνων Διοικητή Σχολής Ικάρων Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Ανδρεσάκης.(Πηγή: ΓΕΑ)
Φωτογραφία από την τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοίκησης Σχολής Ικάρων. (Πηγή: ΓΕΑ)
Φωτογραφία από την τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοίκησης Σχολής Ικάρων. (Πηγή: ΓΕΑ)
Ημερήσια Διαταγή Παραδίδοντος Διοικητή Σχολής Ικάρων Ημερήσια Διαταγή Παραλαμβάνοντος Διοικητή Σχολής Ικάρων
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.