Τι έχουν τα έρμα;

Του Παντελή Σαββίδη

Κάποια στιγμή είχα γράψει πως αν το στρατό το μετατρέψεις σε νοσοκόμα, οι υπηρεσίες που θα σου προσφέρει θα είναι νοσοκομειακές.

Τον στρατό τον έβγαλαν απο τα στρατόπεδα, του έδωσαν διάφορους άλλους ρόλους τους οποίους ονόμασαν “κοινωνικούς”, του υποβάθμισαν το ηθικό με τον ευνουχισμό του, έφεραν τις οικογένειες των στρατιωτικών σε σημείο να μην μπορούν να επιβιώσουν, του στέρησαν, λόγω και της οικονομικής κρίσης, τα μέσα να κάνουν τη δουλειά τους οι στρατιωτικοί και τώρα, αναρωτιούνται τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε.

Η θέση του στρατού είναι στα στρατόπεδα όπου θα εκπαιδεύονται. Τα άλλα είναι φούμαρα.

Εκπαίδευση και παροχή μέσων για την αποτροπή, είναι αυτό που χρειάζεται. Ένας καλά εκπαιδευμένος στρατός ο οποίος θα έχει τα μέσα που χρειάζεται δεν θα αναγκαστεί ποτέ να βγεί απο τους στρατώνες του. Το μήνυμα θα ληφθεί και θα είναι αποτρεπτικό.

Η πιο ειρηνική πολιτική που μπορεί να ακολουθήσει ενα κράτος όπως η Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Doukas Gaitatzis

Doukas Gaitatzis

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Μία Απάντηση

  1. και σε όλα αυτά οι στρατιωτικοί συμφώνησαν συναίνεσαν και ακολούθησαν γιατί τα γαλόνια είναι πολιτικά αλλά δεν τα λέμε αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.