Το βομβαρδιστικό B-2 Spirit ολοκλήρωσε τη σειρά δοκιμών

B2 Spirit
Το βομβαρδιστικό της USAF, B2 Spirit εκτελεί πτήση στην αεροπορική επίδειξη “Legacy of Liberty” που έγινε στην αεροπορική βάση Holloman τήν 8η Οκτ, 2011.
(Φωτογραφία: U.S.A.F-flickr)

Το αμερικανικό στρατηγικό βομβαρδιστικό πραγματοποίησε την τελευταία σε σειρά παρόμοιων δοκιμών, μια πτήση πάνω από το Βόρειο Πόλο.
Η πτήση συνεχίστηκε σχεδόν επί 19 ώρες. Το ανανεωμένο υπολογιστικό σύστημα του αεροσκάφους και η υποστήριξη με νέα προγράμματα διεύθυνσης της πτήσης πέρασαν με επιτυχία τις δοκιμές.Το B-2 αποτελεί το μοναδικό στο είδος του βαρύ βομβαρδιστικό, που είναι ικανό να διεισδύσει βαθιά σε φρουρούμενο εναέριο χώρο.

Το βομβαρδιστικό είναι ικανό να διανύει πάνω από 11 χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς επανεφοδιασμό και έως 18,5 χιλιάδες χιλιόμετρα με μία μόνο ανατροφοδότηση στον αέρα.

Το αεροπλάνο μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα ως και 970 χιλιόμετρα την ώρα και να είναι εξοπλισμένο τόσο με συμβατικές, όσο και με πυρηνικές βόμβες βάρους έως και 17,4 τόνους.

 greek.ruvr.ru

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
rankx

rankx

Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αποφεύγουν τον πόνο, όταν αυτό απαιτηθεί. Τα F-5A παραλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία το 1965 και αποσύρθηκαν το 2001.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.