Το υποβρύχιο Πιπίνος Υ/Β (S-121) (politischios.gr)

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” στο φύλλο της 8 Μαρτίου 2016, που αφορά το συσσίτιο του πληρώματος του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΣ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Αντίθετα με όσα αναγράφονται ανακριβώς στο δημοσίευμα το εφόδιο του πλοίου όταν ευρίσκεται σε αποστολή στο εξωτερικό, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Τροφοδοσίας Ενόπλων Δυνάμεων, είναι προσαυξημένο κατά 43% σε σχέση με το εφόδιο εσωτερικού εξασφαλίζοντας την βέλτιστη ποιότητα σίτισης των στελεχών.

Η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού δίνει ιδιαίτερη σημασία στην διοικητική μέριμνα των στελεχών του εξασφαλίζοντας τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης και διατροφής.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακελειό"

Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Μακελειό”

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: