Ακροβολιστής πεζικού με δίοπτρα Steiner VS-24 επι τυφεκίου G3 και πακέτο γεμιστήρων στα δεξιά του. (ΓΕΣ)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατόυ (ΓΕΣ) αποδέσμευσε στιγμιότυπα από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΤΙΜΩΡΟΣ – 2014», από το 536 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, στο πεδίο βολών – ασκήσεων «ΑΕΤΟΥ», στην Περιοχή Ευθύνης της XII Μ/Κ ΜΠ.

Με ανεπτυγμένο το δίποδα. (ΓΕΣ)

Η άσκηση ήταν επιπέδου Διμοιρίας Μ/Κ ΛΠΖ, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν βολές ομαδικού και ατομικού οπλισμού, πολυβόλων, αντιαεροπορικών πυροβόλων και όλμων.

Πολυβολητής Πεζικού με Minimi. (ΓΕΣ)

Την άσκηση παρακολούθησαν οι Διοικητές της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ» και 31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ».

ΤΑΜΣ «ΤΙΜΩΡΟΣ – 2014» του 536 Μ/Κ ΤΠ. (ΓΕΣ)

ΤΑΜΣ «ΤΙΜΩΡΟΣ – 2014» του 536 Μ/Κ ΤΠ. (ΓΕΣ)

Bομβιδοβόλο 40 χιλ. Μ79 στα χέρια άνδρα του Πεζικού. (ΓΕΣ)

Βολή δίδυμου Α/Α συστήματος Zu-23 κατά επιγείου στόχου. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: