Τελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκαν στα Κέντρα Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και Πολεμικής Αεροπορίας, οι τελετές ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟ, παρουσία εκπροσώπων του ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, των θρησκευτικών και πολιτικών αρχών των κατά τόπους περιοχών, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών, καθώς επίσης και συγγενών και φίλων των νέων οπλιτών.

Τελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟ

Κατά τις τελετές ορκωμοσίας, λόγω του τριήμερου στρατιωτικού πένθους που κηρύχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις από 11 έως 13 Φεβρουαρίου 2016 με αφορμή το τραγικό συμβάν στο οποίο έχασε τη ζωή του το πλήρωμα ελικοπτέρου το Πολεμικού Ναυτικού κατά τη διάρκεια άσκησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θανόντων Αξιωματικών και δεν πραγματοποιήθηκαν παρελάσεις και δεξιώσεις.

Τελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟΤελετές Ορκωμοσίας Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2016 Α΄ ΕΣΣΟ

Φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας Ναυτών 2016 Α ΕΣΣΟ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά. Στην τελετή παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ.

Τελετή Ορκωμοσίας Ναυτών 2016 Α ΕΣΣΟΤελετή Ορκωμοσίας Ναυτών 2016 Α ΕΣΣΟΤελετή Ορκωμοσίας Ναυτών 2016 Α ΕΣΣΟΤελετή Ορκωμοσίας Ναυτών 2016 Α ΕΣΣΟ

Φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας των κληρωτών της Α΄ ΕΣΣΟ 2016 που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Διακλαδικού Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη.

Ορκωμοσία Α' ΕΣΣΟ 2016

Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές καθώς και συγγενείς και φίλοι των Νεοσυλλέκτων.

Ορκωμοσία Α' ΕΣΣΟ 2016Ορκωμοσία Α' ΕΣΣΟ 2016Ορκωμοσία Α' ΕΣΣΟ 2016Ορκωμοσία Α' ΕΣΣΟ 2016

One Response

 1. evmeniskardianos

  Με όλες μας τις ευχές στους νέους στρατιώτες της Ελλάδος……

  Ομολογώ ότι ζήλεψα τις στολές και κυρίως τα άρβυλα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι δεν καταστρέφουν τα πόδια. Όπως εκείνα της εποχής μου με τα ντοκ. Θυμάμαι το καρφί που έβγαινε παρά το επανειλημμένο σφυροκόπημα, από μέσα από την σόλα στην φτερνα, αλλά δεν έφθανε στο κρέας λόγω του πάχους του δέρματος που είχε δημιουργηθεί στην φτέρνα.

  Στο τέλος το έβγαλε με τανάλια ένας λοχίας που έκανε τον τσαγκάρη και ησύχασα ….

  Ευμένης Καρδιανός

  Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: