Υδροφόρο όχημα με δεξαμενή νερού χωρητικότητας 1000 λίτρων και δεξαμενή αφρού χωρητικότητας 50 λίτρων. (Φωτ: autoline-eu.gr)

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα στα πλαίσια Επιχειρησιακών Προγραμμάτων για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος σε μηχανολογικό και ατομικό εξοπλισμό υπεγράφησαν οι ακόλουθες συμβάσεις:

• Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ” Κρήτη και Νήσοι Αιγαίου”:

– τέσσερα (4) πυροσβεστικά υδροφόρα οχήματα άμεσης επέμβασης εξοπλισμένα με δεξαμενή νερού χωρητικότητας 1.000 λίτρων,

– τέσσερα (4) πυροσβεστικά οχήματα μεσαίου τύπου εξοπλισμένα με δεξαμενές νερού και αφρού χωρητικότητας 2.500 λίτρων και 300 λίτρων αντίστοιχα,

– σαράντα (40) στολές χημικής προστασίας.

• Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ” Διασυνοριακή Συνεργασία Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013″ με ακρωνύμιο Έργου “ΠΥΡΟΣΥΝ” :

– τέσσερα (4) ρυμουλκούμενα οχήματα ειδικών χρήσεων.

• Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ” Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007- 2013″:

– τρεις (3) σωστικές λέμβοι.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: